zondag 10 mei 2015

De Rally

Ramble Rally

The Ramble Rally is een 5-daagse autorally door Europa waarvan niemand het begin- of eindpunt weet. The Ramble Rally draait om avontuur en autorijden waarbij je van tevoren geen flauw benul hebt waar je naartoe gaat of waar je terecht komt. We hebben twee garanties:
- We gaan de allermooiste wegen van Europa rijden
- We kunnen na afloop in 1 dag weer naar Nederland rijden

Auto’s

De Ramble Rally is een van de weinige autorally’s de géén eisen stelt aan de auto waarin je meedoet. 
Zie je het niet zitten om in een oud barrel mee te doen aan the Carbage Run en op campings te slapen? Gumball Rally te duur? Quote Challenge voor patsers? En ook geen zin om mee te doen aan een van de vele oldtimer rally’s waar alleen maar mensen aan meedoen die hun auto’s véél te serieus nemen? The Ramble Rally draait om puur autorijden, dus kies de auto waar jij het liefst in rijdt. En of die nou 500 of 500.000 Euro kost maakt niks uit! Er idoen 100 auto’s mee.

Hotels

Bij the Ramble Rally hoef je niet met je rol WC-papier onder de arm naar een toilet op de camping te lopen. We slapen in hotels en die zijn allemaal geboekt want we weten immers niet waar we naartoe gaan!

Het Doel

Snelheid is geen doel bij the Ramble Rally, autorijden, avontuur en gezelligheid wel! Maar natuurlijk moet er wel een klassement zijn om het leuk te maken. Daarom kunnen we onderweg rijproeven verwachten waarmee je punten kunt verdienen. Daarnaast moeten we nog enkele opdrachten uitvoeren die geheel in het teken van de auto en autorijden staan en die ook nog een beetje humor bevatten. Aan het eind van de week is het team met de meeste punten de winnaar.

Wanneer?

The Ramble Rally wordt gehouden van 24 t/m 29 mei 2015. Op zaterdag 23 mei ontvangen we een e-mail met daarin GPS-coördinaten van de startlocatie. Hier moet je je op zondagavond 24 mei melden. Daar krijgen we de briefing en kunnen we overnachten. Vervolgens gaan we op maandagmorgen 25 mei van start!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten