zondag 24 mei 2015

25 mei - Fruhstuck

Goedemorgen,

Vroeg gaan slapen en vroeg wakker dus tijd om even te mijmeren. Moest nog eventjes denken aan de uitzonderlijke prestatie die de chef van ons hotel restaurant gisteravond heeft geleverd. Er waren namelijk vier toetjes, Tiramisu, Spekkoek, een aubergine kleurige chocolademousse en nog eentje. Het knappe is dat de chef erin is geslaagd de eerste drie toetjes alle drie exact hetzelfde te laten smaken terwijl ze er toch zo verschillend uitzagen. JJ wist nog te melden dat de met Nutella gevulde pannenkoeken ( de 4e) NIET naar tiramisu smaken. Die waren dus niet gelukt.

JJ is officieel een redneck. Dit door het zonnetje dat de hele middag met ons meereisde.Vandaag is factor 50 dus onontbeerlijk als we het weer van gisteren gaan krijgen. En dat weten we niet want we weten niet waar we heen gaan. Het is nu 9 graden en zwaar bewolkt.

Ook bedachten we dat we als we in een gebied komen waar geen telefoonverbinding is we dus ook geen navi meer hebben. We moeten dus voor vertrek elke keer de lat-lon coördinaten vertalen naar een adres. Jeroen heeft ook alvast kaarten van Duitsland, Italie en Zwitserland gedownload. We kunnen ons lastig voorstellen dat we duitsland uitkomen vandaag.

We zitten nu aan 't ontbijt.

JJ heeft ondertussen de coördinaten van onze eerste bestemming opgehaald. Voor mij bekend terrein. Echt vlak om de hoek bij Eike & Cristina. Meer mag ik er niet over zeggen hier; we mogen onze bestemmingen niet delen op social media. Het is een prachtig gebied met mooie rijwegen met in de buurt ook een heuvelklim die ik al jaren plan met de Simca een keer te doen. Maar nooit doe.
Dit zijn de coördinaten voor de puzzelaars onder u:


Nu tanden poetsen en op reis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten